Medewerkers

Kris de Wit

Kris Vaartjes-de Wit

advocaat

Kris Vaartjes-de Wit (1989) studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht. Zij behaalde hier haar basisdoctoraal Nederlands recht en studeerde af op de Master Privaatrecht. Tijdens en na haar studie is zij als vrijwilliger enkele jaren werkzaam geweest bij de Rechtswinkel Arnhem.

Na haar afstuderen heeft mr. Vaartjes vol overtuiging voor de advocatuur gekozen. In april 2012 is zij begonnen bij Plieger & Saija Advocaten en sinds 1 maart 2014 is zij kantoorgenoot van mr. R. Plieger. Als advocaat houdt zij zich bezig met de algemene rechtspraktijk en daarin met name met zaken op het gebied van het personen- en familierecht. Zij is als enige binnen kantoor gespecialiseerd in jeugdrecht en voert daarnaast ook civiele procedures.

Kris Vaartjes-de Wit heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd rechtsgebieden geregistreerd: personen- en familierecht, met als sub rechtsgebied jeugdbeschermingsrecht, echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregeling, internationaal privaatrecht, mediation, ouderschap en erkenning.
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofd rechtsgebied.